Майстер-клас з приготування страв польської кухні
Учні 4-Д класу відвідали майстер-клас в
ресторані «Софіївський Посад». Шеф-кухар ознайомила учнів із кухнею країни
Польщі та запропонувала дітям
приготувати польські «pierogi» - традиційне блюдо польської кухні,
розкрила
дітям основні кулінарні секрети приготування цієї страви. «Рierogi»
з картоплею — це польська версія наших улюблених
вареників.
Четвертокласники з цікавістю включилися в процес
приготування: із задоволенням місили тісто та ліпили «pierogi». Отримавши величезне задоволення від заняття, діти прагнули продемонстрували
свої вміння у цій справі. Але найбільшим результатом стала спільна праця дітей
і куштування «pierogi», виготовлених
власними руками.
Немає коментарів:
Дописати коментар