пʼятниця, 3 лютого 2023 р.

                      

    Майстер-клас з приготування страв польської кухні

Учні 4-Д класу відвідали майстер-клас в ресторані «Софіївський Посад». Шеф-кухар ознайомила учнів із кухнею країни Польщі  та запропонувала дітям приготувати польські «pierogi» - традиційне блюдо польської кухні, розкрила дітям основні кулінарні секрети приготування цієї страви. «Рierogi» з картоплею — це польська версія наших улюблених вареників. 

Четвертокласники з цікавістю включилися в процес приготування: із задоволенням місили тісто та ліпили «pierogi». Отримавши величезне задоволення від заняття, діти прагнули продемонстрували свої вміння у цій справі. Але найбільшим результатом стала спільна праця дітей і куштування «pierogi», виготовлених власними руками.

  

Немає коментарів:

Дописати коментар